Prepaid Mastercard

De Prepaid Mastercard. Als je een pinpas hebt, kan het prettig zijn om daarnaast nog een betaalpas te hebben. Zo loop je het risico niet dat je als je je betaalpas kwijt bent dat je dan niet meer kan betalen. Ook is het soms prettig om wat geld te verdelen. Stel je wil een pas waarmee je alle boodschappen kan doen, dan is het goed om een pas te hebben buiten je eigen betaalpas om. Maar er zijn nog vele andere redenen te verzinnen waarom het handig kan zijn om een andere betaalpas te hebben. Je hoeft dan niet te denken aan een creditcard, want tegenwoordig is veel meer mogelijk. Zo zijn er ook prepaid passen. Een voorbeeld hiervan is de prepaid Mastercard. Een prepaid Mastercard is een betaalpas waarmee je alleen kan betalen als er geld op de pas staat. Hoe dat werkt, wordt hieronder uitgelegd.

Betalen met de prepaid Mastercard

Een prepaid Mastercard werkt als een normale betaalpas, behalve dat je geld op de pas moet zetten. Dit kan door geld over te maken van je normale bankrekening naar de rekening die achter de Mastercard zit. Op deze manier kan je dus geld opmaken door simpelweg met deze pas te gaan betalen. Het is makkelijk, want je kunt alleen het geld wat op deze pas staat besteden. Hierdoor werkt deze pas prettig als een boodschappenpas, want je hoeft alleen maar geld op de pas te zetten. Dit kunnen bijvoorbeeld meerdere personen doen die met de boodschappen meedoen. Op die manier heb je dus een potje gemaakt waaruit dingen betaald kunnen worden.

Het bestellen van een prepaid Mastercard
Een prepaid Mastercard kun je het beste via de website van Mastercard bestellen. Het prettige is dat je niet zoals bij een creditcard dingen moet overleggen, zoals een document waarin staat dat je daadwerkelijk voldoende verdiend om alle kosten terug te betalen. Het is dus met een simpele klik geregeld. Je krijgt dan alle gegevens en de pas thuisgestuurd en je kunt met de pas aan de slag. Je kunt dan vervolgens geld op de pas zetten via de website van Mastercard. Je kunt dit laten doen door alle personen die er geld op moeten zetten. Vervolgens kan van deze pas dingen betaald worden bij alle punten waar je met Mastercard kan betalen, wat de meeste punten zijn. Zo kun je in het vervolg de boodschappen betalen van één pas en hoef je deze kosten niet achteraf te delen.

Advertentie